Actie voor Hartedroom tijdens Valentijn

woensdag 29 januari 2014

Marije Miltenbrug, vrijwilliger voor Hartedroom in Amersfoort, heeft een fantastisch nieuw initiatief ontwikkeld. Al het geld wat ermee ingezameld wordt gaat naar een onderzoek dat Folkert Asselbergs, cardioloog in het UMC wil doen naar de genetische achtergronden van cardiomyopathie. Oftewel allemaal meedoen!

14 februari is dé dag voor Stichting Hartedroom, de dag om Hart te hebben voor bereiding van een diner gerecht

een droom. Want wat is er mooier dan vanuit het hart bij te dragen aan de levensdroom van deze ernstig zieke kinderen?

Wij willen u vragen op of rond 14 februari een benefietdiner te organiseren bij u thuis met vrienden en familie of op de (sport)vereniging met verenigingsgenoten. De richtprijs voor het diner is €25,00 maar het staat u uiteraard vrij deze bedragen te verhogen of te verlagen.

En we willen u vragen dit met zoveel mogelijk mensen in uw netwerk te delen zodat ook zij een mooi diner kunnen organiseren voor Stichting Hartedroom. De opbrengsten komen ten goede aan onze stichting. Willen jullie bij de overboeking vermelden: Heb hart voor een droom.
Alle initiatieven worden van harte gewaardeerd.

Voor vragen over dit initiatief mail: marijemiltenburg@hotmail.com

Update: ook veel restaurants met name in Amersfoort eo doen mee aan de actie. Onder meer bij de volgende restaurant wordt aan Hartedroom gedacht tijdens Valentijn:

Eeten bij de Vereniging

Grand Café & Restaurant Hemels

In den Gloeiende Gerrit -  eethuys en pannenkoekenhuys - alleen op 14 februari

Eetcafe Dims

In den Vollen Pot - alleen op 14 februari

Pannenkoekenhuys Den Postemaeker

‘t Filmhuys

Restaurant Sloop 

Restaurant Diner

Wereldrestaurant Dara

Nieuws

Nieuws

Geen Hartedroom Mont Ventoux Challenge in 2020

zaterdag 15 februari 2020

Er zal dit jaar geen Ventoux Challenge plaatsvinden. De berg is gesloten. Dit jaar zullen we naar alle waarschijnlijkheid geen alternatief organiseren vanuit Hartedroom. Maar als er anderen zijn die met ons draaiboek aan de slag kunnen dan kan dat altijd natuurlijk.

Lees meer

Nieuws

De 7e Hartedroom Mont Ventoux Challenge

donderdag 19 september 2019

In 2019 bestaat Hartedroom 10 jaar; reden genoeg voor een hele bijzonder editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Na het grote succes van afgelopen jaren gaan we dit maal op 19 september voor de zevende keer naar Zuid-Frankrijk.

Lees meer

Nieuws

2019: tien jaar Hartedroom

donderdag 10 januari 2019

Tien jaar geleden in januari hadden we de allereerste vergadering over ons initiatief dat 4 maanden later formeel als stichting Hartedroom ingeschreven zou worden bij de Kamer van Koophandel. Het was een bijzondere periode voor de twee oprichters Arno de Jong en Anne Nouwt.

Lees meer

Nieuws

Mini Symposium kindercardiomyopathie in Utrecht

donderdag 8 maart 2018

Ruim 4 jaar geleden sloegen Hartedroom en de Hartstichting de handen ineen om samen meer onderzoek naar kindercardiomyopathie mogelijk te maken. Op donderdag 22 maart komen de onderzoekers toelichten wat er in die 4 jaar is gedaan en welke conclusies getrokken kunnen worden.

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl