Hartedroom teams presteren goed in Navigate North

maandag 27 januari 2014

De teams die Hartedroom als goed doel hebben presenteren buitengewoon in de eerste twee etappes van Navigate North. De teams de 2 J's, Cleanteq en Rol-trap nemen de positie 2, 3 en 4 in.

Deelnemers in Navigate North

Afgelopen zaterdag werd in Hazerswoude het startschot gegeven voor Navigate North 2014.  Twaalf teams gingen op weg voor een monstertocht van 7000 km in 7 dagen naar de poolcirkel. Drie van de 12 deelnemers hebben Hartedroom als goed doel gekozen. En niet de minste teams.

Op dag 2 nemen onze teams 3 van de 4 bovenste posities in (voorlopige uitslag). De koploper team Solines voelt blijkbaar de druk want op dag twee raakte men even van de weg.

Wil je up to date blijven over onze deelnemers volg ze dan via social media. Zowel de de 2 J'sTeam Roltrap  als team Cleanteq hebben een facebook pagina. Ook het account van Navigate North zelf (https://nl-nl.facebook.com/NavigateNorth) geeft veel interessante info en prachtige plaatjes.

Nieuws

Nieuws

Geen Hartedroom Mont Ventoux Challenge in 2020

zaterdag 15 februari 2020

Er zal dit jaar geen Ventoux Challenge plaatsvinden. De berg is gesloten. Dit jaar zullen we naar alle waarschijnlijkheid geen alternatief organiseren vanuit Hartedroom. Maar als er anderen zijn die met ons draaiboek aan de slag kunnen dan kan dat altijd natuurlijk.

Lees meer

Nieuws

De 7e Hartedroom Mont Ventoux Challenge

donderdag 19 september 2019

In 2019 bestaat Hartedroom 10 jaar; reden genoeg voor een hele bijzonder editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Na het grote succes van afgelopen jaren gaan we dit maal op 19 september voor de zevende keer naar Zuid-Frankrijk.

Lees meer

Nieuws

2019: tien jaar Hartedroom

donderdag 10 januari 2019

Tien jaar geleden in januari hadden we de allereerste vergadering over ons initiatief dat 4 maanden later formeel als stichting Hartedroom ingeschreven zou worden bij de Kamer van Koophandel. Het was een bijzondere periode voor de twee oprichters Arno de Jong en Anne Nouwt.

Lees meer

Nieuws

Mini Symposium kindercardiomyopathie in Utrecht

donderdag 8 maart 2018

Ruim 4 jaar geleden sloegen Hartedroom en de Hartstichting de handen ineen om samen meer onderzoek naar kindercardiomyopathie mogelijk te maken. Op donderdag 22 maart komen de onderzoekers toelichten wat er in die 4 jaar is gedaan en welke conclusies getrokken kunnen worden.

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl