Spitsuur bij Hartedroom

zondag 20 mei 2012

De laatste weken is het spitsuur bij Hartedroom. In korte tijd is een aantal hele leuke acties opgestart of ingepland. Van hockey tot handbal. En van wielrennen tot klassieke muziek.

Zo zet hockeyend Nederland zich momenteel in voor kinderen met cardiomyopathie. De aanleiding is het officieuze NK Mini in juni waar de kleintjes hockeyers van de grote hockeyclubs van Nederland in Rotterdam gaan strijden om de eerste plaats.

Kinderen van HCR die geld aan het inzamelen zijnOnder het motto gezonde kinderen zetten zich in voor zieke kinderen proberen alle teams in aanloop naar het toernooi zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Hartedroom. Eerder berichtten we al via Twitter over de mooie acties van HCR en Laren. De laatste wedstrijden van de Heren en Dames 1 van deze clubs dit weekend werden aangegrepen voor een collecte rondom de velden. En door de meisjes e1 van HCR werd een sponsorloop in Rotterdam Hillegersberg georganiseerd.

Ook in het handbal wordt gewerkt voor Hartedroom. Het zestig jarig jubileum van de Haagse vereniging Hercules staat in het teken van Hartedroom. Het jubileum is op 8 september maar de Haagse handballers zamelen nu al geld in voor onze stichting.

Verderop dit jaar (september) staat de zwaarste beklimming van de Mont Ventoux gepland. Een initatief van de kindercardiologen van het Sophia Kinderziekenhuis. Hier kunnen we nog deelnemers gebruiken. We werken met teams van 4 of meer personen die voor een sponsorinbreng van 5.000 euro mee kunnen doen. Let op het is geen ritje voor ongetrainde mensen dus goede fietsconditie is noodzakelijk. Interesse? MailĀ info@hartedroom.nl.

Tenslotte staat er een kerstconcert voor Hartedroom in de planning. In het mooie Friesland wordt op 22 december door de Lions Surhuisterveen een prachtig klassiek benefietconcert georganiseerd waarbij de opbrengsten naar kindercardiomyopathie gaan.

U ziet het: er wordt hard gewerkt aan Hartedroom. De steun uit het hele land is een geweldige motivatie om een stapje bij te zetten. Want meer acties betekent meer geld en meer onderzoek. Dus nieuwe initiatieven zijn altijd welkom!!!

Nieuws

Nieuws

Geen Hartedroom Mont Ventoux Challenge in 2020

zaterdag 15 februari 2020

Er zal dit jaar geen Ventoux Challenge plaatsvinden. De berg is gesloten. Dit jaar zullen we naar alle waarschijnlijkheid geen alternatief organiseren vanuit Hartedroom. Maar als er anderen zijn die met ons draaiboek aan de slag kunnen dan kan dat altijd natuurlijk.

Lees meer

Nieuws

De 7e Hartedroom Mont Ventoux Challenge

donderdag 19 september 2019

In 2019 bestaat Hartedroom 10 jaar; reden genoeg voor een hele bijzonder editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Na het grote succes van afgelopen jaren gaan we dit maal op 19 september voor de zevende keer naar Zuid-Frankrijk.

Lees meer

Nieuws

2019: tien jaar Hartedroom

donderdag 10 januari 2019

Tien jaar geleden in januari hadden we de allereerste vergadering over ons initiatief dat 4 maanden later formeel als stichting Hartedroom ingeschreven zou worden bij de Kamer van Koophandel. Het was een bijzondere periode voor de twee oprichters Arno de Jong en Anne Nouwt.

Lees meer

Nieuws

Mini Symposium kindercardiomyopathie in Utrecht

donderdag 8 maart 2018

Ruim 4 jaar geleden sloegen Hartedroom en de Hartstichting de handen ineen om samen meer onderzoek naar kindercardiomyopathie mogelijk te maken. Op donderdag 22 maart komen de onderzoekers toelichten wat er in die 4 jaar is gedaan en welke conclusies getrokken kunnen worden.

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? MailĀ info@hartedroom.nl