Voorbereidingen Mont Ventoux Challenge in gang

vrijdag 24 augustus 2012

De voorbereidingen voor de Hartedroom Mont Ventoux Challenge 2012 zijn in volle gang. De deelnemers trainen volop om in topconditie aan voet van de Grote Kale Berg te verschijnen op 20 september. Want dan zal het artsenteam van het Sophia Kinderziekenhuis 3 maal Mont Ventoux op rijden voor kinderen met cardiomyopathie

Mont Ventoux Challenge outfitDat zullen ze doen in een prachtig Hartedroom wielertenue dat we ism met Bioracer en Print it design hebben ontwikkeld zodat de deelnemers geheel in stijl de berg kunnen beklimmen.

Ook qua opbrengsten begint het evenement op gang te komen. Inmiddels is zo'n 5.000 euro binnen gebracht door sponsors en donateurs. Maar het zou geweldig zijn om de 10.000 euro te halen. Steun dus ook deze actie en ga naar montventoux.

Nieuws

Nieuws

Update onderzoek Double Dose

donderdag 14 december 2023

Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in belangrijke leveranciers van energie in het hart, de mitochondriën om voldoende energie te maken.

Lees meer

Nieuws

Patientendag

zondag 22 oktober 2023

Op zaterdagmiddag 18 november organiseert het Erasmus MC/ACAHA een patiëntendag voor families met kindercardiomyopathie. Locatie: Onderwijscentrum Erasmus MC. Deelname is gratis.

Lees meer

Nieuws

Mont Ventoux Challenge 2023: record 106.000 euro!

maandag 16 oktober 2023

Op 21 september 2023 was het zover de achtste editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Het werd de grootste in aantal deelnemer sen opbrengst maar ook de allerzwaarste tot nu toe.

Lees meer

Hartedroom, Mont Ventoux, cardiomyopathie
Nieuws

Op naar een geweldige Mont Ventoux Challenge 2023

maandag 11 september 2023

Nog iets meer dan een week. Dan gaan we met circa 80 deelnemers de grote kale berg van de Provence beklimmen.

Lees meer

Word donateur!

  • Wilt u graag éénmalige doneren? U kunt uw gift direct overmaken op rekening NL11ABNA 0249 3333 33 t.n.v. Stichting Hartedroom
  • Wilt u ons doorlopend steunen? Automatische incasso

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl