Voorbereidingen Mont Ventoux Challenge in gang

vrijdag 24 augustus 2012

De voorbereidingen voor de Hartedroom Mont Ventoux Challenge 2012 zijn in volle gang. De deelnemers trainen volop om in topconditie aan voet van de Grote Kale Berg te verschijnen op 20 september. Want dan zal het artsenteam van het Sophia Kinderziekenhuis 3 maal Mont Ventoux op rijden voor kinderen met cardiomyopathie

Mont Ventoux Challenge outfitDat zullen ze doen in een prachtig Hartedroom wielertenue dat we ism met Bioracer en Print it design hebben ontwikkeld zodat de deelnemers geheel in stijl de berg kunnen beklimmen.

Ook qua opbrengsten begint het evenement op gang te komen. Inmiddels is zo'n 5.000 euro binnen gebracht door sponsors en donateurs. Maar het zou geweldig zijn om de 10.000 euro te halen. Steun dus ook deze actie en ga naar montventoux.

Nieuws

Nieuws

Geen Hartedroom Mont Ventoux Challenge in 2020

zaterdag 15 februari 2020

Er zal dit jaar geen Ventoux Challenge plaatsvinden. De berg is gesloten. Dit jaar zullen we naar alle waarschijnlijkheid geen alternatief organiseren vanuit Hartedroom. Maar als er anderen zijn die met ons draaiboek aan de slag kunnen dan kan dat altijd natuurlijk.

Lees meer

Nieuws

De 7e Hartedroom Mont Ventoux Challenge

donderdag 19 september 2019

In 2019 bestaat Hartedroom 10 jaar; reden genoeg voor een hele bijzonder editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Na het grote succes van afgelopen jaren gaan we dit maal op 19 september voor de zevende keer naar Zuid-Frankrijk.

Lees meer

Nieuws

2019: tien jaar Hartedroom

donderdag 10 januari 2019

Tien jaar geleden in januari hadden we de allereerste vergadering over ons initiatief dat 4 maanden later formeel als stichting Hartedroom ingeschreven zou worden bij de Kamer van Koophandel. Het was een bijzondere periode voor de twee oprichters Arno de Jong en Anne Nouwt.

Lees meer

Nieuws

Mini Symposium kindercardiomyopathie in Utrecht

donderdag 8 maart 2018

Ruim 4 jaar geleden sloegen Hartedroom en de Hartstichting de handen ineen om samen meer onderzoek naar kindercardiomyopathie mogelijk te maken. Op donderdag 22 maart komen de onderzoekers toelichten wat er in die 4 jaar is gedaan en welke conclusies getrokken kunnen worden.

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl