ZZF Rally voor Hartedroom

maandag 21 september 2009

Het Zeldzame Ziekten Fonds en Lionsclub Wassenaar organiseren ook dit jaar de ZZF Rally en  Hartedroom is het goede doel!

Ieder jaar is de ZZF Rally een belevenis. Een mooie combinatie van exclusieve auto’s, unieke locaties, kronkelige wegen en een gezellige sfeer. De ZZF Rally vindt dit jaar plaats op 11 oktober. We starten in de omgeving van Soest en finishen in Wassenaar. Schrijf u nu in en steun ZZF en Hartedroom!. Klik hier.

ZZF Rally logo

Het Zeldzame Ziekte Fonds steunt Hartedroom. ZZF vraagt aandacht en werft geld voor mensen met een zeldzame ziekte. Wij helpen waar mogelijk om het leven voor mensen met een zeldzame ziekte iets makkelijker te maken. Door geld te geven aan onderzoek en directe hulp aan patiënten of door aandacht te vragen voor de veelal onbekende, zeldzame ziekten.

Nieuws

Hartedroom, Mont Ventoux, cardiomyopathie
Nieuws

Op naar een geweldige Mont Ventoux Challenge 2023

maandag 11 september 2023

Nog iets meer dan een week. Dan gaan we met circa 80 deelnemers de grote kale berg van de Provence beklimmen.

Lees meer

Nieuws

Hartedroom Mont Ventoux Challenge: 21 sept 2023

woensdag 15 maart 2023

De Hartedroom Mont Ventoux Challenge wordt in 2023, na een afwezigheid van 4 jaar, weer georganiseerd. We gaan op donderdag 21 september dus je hebt nog voldoende tijd om te trainen.

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose augustus 2022

donderdag 25 augustus 2022

Onderzoek naar bouwstenen van het hart van jonge hartpatiënten Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in leveranciers van energie in het hart,

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose jaar 1

zondag 6 februari 2022

Het Double Dose consortium waarbinnen onderzoekers samenwerken met cardiologen en klinisch genetici, onderzoekt het hart van kinderen met een erfelijke hartspierziekte. Wat is er het afgelopen jaar gedaan om dit onderzoek op te starten, en wat zijn de eerste resultaten?

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl