ZZF werft steun voor Hartedroom bij Vaillant fonds

vrijdag 1 januari 2010

Het Zeldzame Ziekte Fonds heeft wederom met succes fondsen geworven voor stichting Hartedroom, namelijk €30.000. Deze donatie is afkomstig van het Dr. C.J. Vaillant Fonds . Dit fonds is in 1996 opgericht door de Landelijke Vereniging van Crematoria (LVC).  Opgeteld bij het bedrag van de ZZF Rally heeft het ZZF reeds een zeer sustantieel bedrag opgehaald voor Hartedroom. En ze zijn nog steeds druk bezig samen met ons om fondsen te werven voor het belangrijke onderzoek naar kindercardiomyopathie. Het eerste grote onderzoek gaat naar verwachting van medio 2010 van start.

Een circel van handen

Nieuws

Hartedroom, Mont Ventoux, cardiomyopathie
Nieuws

Op naar een geweldige Mont Ventoux Challenge 2023

maandag 11 september 2023

Nog iets meer dan een week. Dan gaan we met circa 80 deelnemers de grote kale berg van de Provence beklimmen.

Lees meer

Nieuws

Hartedroom Mont Ventoux Challenge: 21 sept 2023

woensdag 15 maart 2023

De Hartedroom Mont Ventoux Challenge wordt in 2023, na een afwezigheid van 4 jaar, weer georganiseerd. We gaan op donderdag 21 september dus je hebt nog voldoende tijd om te trainen.

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose augustus 2022

donderdag 25 augustus 2022

Onderzoek naar bouwstenen van het hart van jonge hartpatiënten Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in leveranciers van energie in het hart,

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose jaar 1

zondag 6 februari 2022

Het Double Dose consortium waarbinnen onderzoekers samenwerken met cardiologen en klinisch genetici, onderzoekt het hart van kinderen met een erfelijke hartspierziekte. Wat is er het afgelopen jaar gedaan om dit onderzoek op te starten, en wat zijn de eerste resultaten?

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl